« 1 2 »
SECCIONS

Inici
ForatSutra
La Columna
Tires
Clatellòmetre
L'Oracle

Contacte

GENERADORS

Noms de pagès
Poemes Catalans
Sectes
Reencarnòmetre

ENLLAÇA'NS


enllaça'ns
ENLLAÇOS

catapings
musicamp3
bcnskyline
blocat
racocatalà
viasurf
seo consultant
sergiovillalba


dj further
laMundial.net
maestria de estilos
marc parrot
sonorate
subversiveHOOLIGANISME


COL·LEGUISME

allò que veig
basta de bastas
calítoe
dreadful
embut
erik
ester
flatline
flop!
gemmablog
gumets
jun
lladre
marianitu
mek
menxu
més marge!
nanda
nikto
proudemax
ramon
roger
teseache
trampoline
victima10.

Llicència Creative Commons

Get Firefox!

12.06.04  LA MOTO

   Una postura ideal per practicar amb seguretat. Així doncs, s'accepta portar casc mentre es duu a terme. Per executar aquesta curiosa postureta, els nois heu de posar-vos de genolls i treure una mica el cul enfora, sense por. Les noies heu de posar les mans com si practiquéssiu tai-txi, i les cames com si us hagués agafat una rampa. Un cop tots dos esteu en posició, us heu d'omplir de l'esperit cultural català, visualitzar una cobla damunt l'escenari, i agafar-vos les manetes com si féssiu uns llargs de sardana. I vinga, el reste és pura coreografia.

  En principi hauria de satisfer a les noies, per l'angle i l'obertura caderil, que propicia una feliç penetració, però en cas contrari, sempre podeu estimular al vostre partenaire de joc amb frases del tipus 'mira, si no t'espaviles una mica, de l'armari sortirà un senegalès que hi ha esperant per ser el següent, i ja que estàs en aquesta posició tan suggerent, deixaré que faci un petit aperitiu entre les teves natges per anar escalfant'. En el cas dels nois, sempre podeu animar-les amb alguna mentideta com 'tu espera que ara ve lo bo', o la mítica 'aguanta, que això va bé per la cel·lulitis'.

  Sigui com sigui, mai, mai, MAAAAI feu sorollets de motor amb la boca. Ben al contrari que a la Play Station, aquí, quan arriba el Game Over, no sol haver-hi opció de retry.

  Apa, a gaudir-la, i no correu gaire. O com a mínim, espereu-la a ella.

Foratsutra
0 comentaris | enllaç permanent
10.05.04  LA CADIRETA

  Pels que no us atreviu a fer malabarismes i contorsions variades, amb aquesta no teniu excusa. Que el noi arriba cansat de la feina? Cap problema, ell només s'ha de posar en posició horitzontal i deixar-se fer... que la resta és cosa nostra! Aquesta és una postura per practicar a diari, allò pim pam, que avui és dimecres i tinc ganes de festa. Complicacions, les mínimes. La postura de la noia és similar a la d'asseure's en un tamboret baix o la de pixar a l'aire lliure que coi! Em sembla que no cal comentar a quina alçada del cos de la parella t'has d'asseure (salta a la vista que si t'asseus als peus la cosa no serà ben bé el mateix), i un cop aconseguit l'acoblament inicial, doncs, la resta va al gust del consumidor.

   Personalment no us aconsello que el noi us agafi els genolls com fan a la fotografia, perquè això dificulta el moviment. I és clar, amb poc moviment acaba passant el que els passa a ells, que no saps si estan practicant sexe o mediten o s'han adormit directament! El moviment essencial el té la dona, o sigui que cal anar una mica bé de musculatura de cames, però cap cosa de l'altre món. I evidentment, hi ha el contacte visual, que sempre és d'agrair i veient la cara de l'altre sempre pots extreure conclusions de com va el tema i despertar-lo si és convenient. Això sí, noies de Catalunya, intenteu mantenir els genolls junts, fent pressió amb la pelvis, perquè amb les cames obertes o tancades, com diria el gran Alejandro Sanz 'no es lo mismo', vaja, que una mica de pressió en el moment just sempre ajuda a fer la vida, i en aquest cas el sexe, més agradable.

Foratsutra
0 comentaris | enllaç permanent
20.04.04  EL KOALA
  Introduïm canvis al sexe vertical de tota la vida! Esquena a la paret (importantíssim i imprescindible), genolls lleugerament flexionats, cul en suspensió i.... chapeau! La postura del koala! No sé si això és una postura inicial o bé la conseqüència de tres hores de sexe a peu dret, però la cara de concentració del noi no té desperdici.

Evidentment, ens cal un noi amb musculatura considerable i una noia a qui no li pesi gaire el cul, i si tenim tot això, la cosa no pinta gens malament. Vaja, que és una postura practicable qualsevol diumenge a la tarda entre peli de TV1 i peli de Tele5. I haurem descobert una forma diferent de sobreviure a l'avorriment implícit d'aquest dia de la setmana.
És clar que si t'ho mires fredament, la foto està feta en un moment d'inactivitat, i si a tot això li sumes el moviment inherent a l'acte eròtico-festiu que ens ocupa... potser més val que la paret sigui la de l'habitació i si pot ser a dos pams del llit, per evitar possibles fractures òssies en un moment de manca d'equilibri.

Evidentment, aquesta postura permet un contacte visual directe, que sempre queda bonic en aquests casos, i suposo (sincerament no ho he provat, encara) que el fet de deixar el cul en suspensió deu facilitar l'alineació de tots els planetes necessaris per fer un acte sexual satisfactori. Encara que si som una mica realistes, més aviat sembla que el noi la vulgui deixar anar d'un moment a l'altre i ella s'aferri a ell a la desesperada. Coi, com si li anés la vida en aquest clau!
Foratsutra
0 comentaris | enllaç permanent
13.03.04  EL BADALL


  No sé perquè té aquest nom, així que evitem les preguntes innecessàries. L'únic que sé és que, en aquesta postura, la dona es posa en posició de bateria anti-míssils i el tio va i... cataclac! És la típica postura que una dona diria amb accent pijo: 'Aisss, és ca tu etss a dalt i io assstic aquí sota tóta assspatarradaaaa!'. Sí xata, però a tu et fan pudor els peus i me'ls estan posant a la cara; a més, quan el tio surti d'aquí sobre, s'haurà d'apartar ben ràpid, no sigui que rebi l'impacte d'un obús (plops!). Sí, ha estat un altre comentari desafortunat. En fi, tots a badallar.

Foratsutra
0 comentaris | enllaç permanent
05.03.04  LA VOLTA

 "Gaudeix de les noves sensacions d'un angle inusual de penetració", així et venen aquest malabarisme sexual. Es tracta de posar-te sobre la teva parella d'actes, encaixar-t'hi, i girar 180º, fins quedar-te com a la foto de l'esquerra. Er... No. No, no i no. Això NO es pot fer. Ho sento molt, però per molt poca experiència que hom tingui, hi ha coses que no colen. Personalment, en tenir l'oportunitat de gaudir d'un contacte sexual ja seria prou emocionant per mi, com per a sobre d'estar a la fenya haver de donar voltes. Imagina que estàs girant, i de cop sents un *crek!*. Urgh! Només de pensar-ho... O_o'''

Foratsutra
0 comentaris | enllaç permanent
Aquesta web està sota llicència Copyleft Creative Commons