SECCIONS

Inici
ForatSutra
La Columna
Tires
Clatellòmetre
L'Oracle

Contacte

GENERADORS

Noms de pagès
Poemes Catalans
Sectes
Reencarnòmetre

ENLLAÇA'NS


enllaça'ns
ENLLAÇOS

catapings
musicamp3
bcnskyline
blocat
racocatalà
viasurf
seo consultant
sergiovillalba


dj further
laMundial.net
maestria de estilos
marc parrot
sonorate
subversiveHOOLIGANISME


COL·LEGUISME

allò que veig
basta de bastas
calítoe
dreadful
embut
erik
ester
flatline
flop!
gemmablog
gumets
jun
lladre
marianitu
mek
menxu
més marge!
nanda
nikto
proudemax
ramon
roger
teseache
trampoline
victima10.

Llicència Creative Commons

Get Firefox!

04.08.11 

Com suïcidar-te per crucifixió

Pots suïcidar-te per crucifixió? Evidentment: SÍ. Aquest és el procediment (amb amor morbós per al Josep Julien)Necessites:

1 creu amb els braços inclinats cap endavant
3 claus
1 martell
1 corda elàstica (una corda de bungee jumping podria servir)
1 frontissa gran
2 imans potents
1 paret
1 cadira alta

Preparació:

1.És important situar la creu en posició vertical davant d'una paret (aproximadament a un pam).

2.Enganxar la frontissa al terre i a la base de la creu, perquè un cop situada vertical, la creu tingui jo endavant-endarrera.

3.Enganxar un iman a la part de la creu que dóna a la paret, just a l'alçada del cap, i situar l'altre iman a la paret, a una alçada similar.

4.Enganxar la corda elàstica a la creu per un extrem i a la paret per l'altre, de manera que no quedi ni tibant ni massa destensada.

Procediment:

1.Situa la cadira davant de a creu i fes-la servir per pujar a la creu.

2.Creua els peus i amb el martell clava't els claus de manera que et quedin ben fixats a la creu (és important que mantinguis l'equilibri perquè podries caure, i recorda que vols suïcidar-te, no trencar-te els turmells).

3.Empeny la cadira amb una de les mans (és important que la cadira sigui alta per no haver-te d'ajupir) perquè la creu comenci a inclinar-se cap endavant.

4.Quan la creu comenci a inclinar-se cap al terra, aguanta't en la posició de la creu amb un clau a cada mà. És important que et mantinguis en la posició, perquè amb l'impacte els claus quedaran ben clavats. També és essencial que els braços de la creu estiguin inclinats cap endavant perquè, a l'impactar amb el terre, el cap no et toqui a terre i et rebentis la cara (volem morir a la creu, no per una hemorràgia cerebral).

5.Si has enganxat bé la corda elàstica, la tensió fara rebotar la creu en direcció a la paret, on els dos imans quedaran enganxats i et mantindran en la posició vertical ideal per a tenir una bona crucifixió.

6.Si has seguit tots aquests passos correctament, ja pots morir en pau!

Sergi
comentaris
Dimbo
Última tira
LA FRASE

"Home això ho hauries de saber Sergi, som bordes i creguts tots... No sé perquè parles amb gent "famosa". (Punyalada terrible! x'D)"

Andreu

+ frases
LA COLUMNA

Metges

Només hi ha metges saludables a la TV. Estàs assegut a la sala d'espera i veus com va passant el personal. Mires la senyora del costat, o la mare amb la nena, o l'àvia que mira el terra, i penses què estan fent allà. Curiosament sembla que estiguin molt més saludables que la majoria de metges. Els més vells presenten tota la varietat de vicis sintomàtics, dormir poc, tabac, alcohol i infermeres. Els metges joves estan més pendents de la nova de urgències, que fer-te una mica de cas i és quan et tornes invisible. De vegades per trencar aquella fredor et pregunten quatre tonteries, com per fer-se més propers. Em recorden als taxistes que pretenen començar a parlar d'algun tema i com moltes altres coses quan no hi ha ganes, no n'hi ha. Per això no entenc que, després de tot, quan és va al metge anem en taxi.

GENERADOR DE POBLES
DESCARREGA


descarrega'ls!
Aquesta web està sota llicència Copyleft Creative Commons